TANJAS NAAIATELIER GENT - RETOUCHES,SPECIALITEIT LEDER EN DAIM
REEDS 21 JAAR ERVARING ALS RETOUCHEUSE.
 
Mijn naam is Van Nieuwenhuyse Tanja geboren te gent.
Als kind al zat ik samen met mijn grootmoeder kledij voor mijn poppen te maken met de restjes van haar stof,mijn studiekeuze was dan heel snel genomen .
Ben  gaan studeren voor snit en naad aan het tweebruggeninstituut waar ik na mijn zesde nog 2 specialisatiejaren heb gedaan voor onder andere atelierleiding en bruidskledij.
Na mijn studie's ben ik begonnen bij knip-knap een begrip in gent voor de kwalitatieve afwerking van de retouches, mijn eerste en enige werknemer, als retoucheuse.
Nu mijn werkgever zijn retouchezaak knip-knap stopt om op rust te gaan besloot ik om mijn jeugddroom waar te maken en een retouchezaak op te starten.
Mijn hobby is eigenlijk uitgedraaid tot mijn werk die ik nog steeds met heel veel passie en liefde doe.
 
Retouches aan kleding is een vak apart die ik door mijn vele jaren ervaring bij knip-knap meer en meer onder de knie heb gekregen ook in leder en daim dat toch een hele speciale werkwijze vereist en tevens een aangepaste machine nodig heeft,ook dit is allemaal voorhanden in tanjas naaiatelier.Zoals het vervangen van een rits in een leder vest/jas,ook vervangen van ritsen in lederen mottopakken,u kan bij ons terecht voor het vervangen van een voering in een leder vest tot en met het aannaaien van een knoop in leder.
Wij zijn uitgerust met de laatste nieuwe machines die de noden van de hedendaagse mode en kleding perfect aan kunnen.Uitgeruste machines die van gewoon katoen tot de zwaarste jeans,van een daim vest tot een lederen motopak aankunnen.
U kan bij ons de kleding aanpassen deze worden dan afgespeld door ons ,tevens wordt de zoom van uw  rok of kleed  die ingekort moeten worden afgespoten dat garandeert een mooie evenwijdige lengte van uw kledingstuk.
 

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.
 
Ook talrijke tevreden particuliere klanten.
Voor iedereen toegankelijk.
 


Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.
 
Neem gerust contact op met ons wij zullen alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk te helpen .
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint